Wist je dat...

... Guy vroeger nog in een bandje zat en hiermee vele optredens heeft gegeven?

... de CD´s van DE REVUE te koop zijn voor slechts €5 per CD? Daar kan je zelf niet voor zingen!

... we in 5 jaar tijd de voorstellingen hebben moeten optrekken van 6 naar 9 dankzij het grote succes?

... er vaak hele gezinnen en families meehelpen aan DE REVUE?

... je pruiken het beste op een glazen bokaal kan zetten, zodat ze losjes komen te zitten en zeker niet platgedrukt worden? Na de revue worden alle pruiken mooi opgeborgen.

... de kledij van Lewie meestal gekocht is, maar verschillende jassen, broeken, kostuums door Remi’s vrouw Marie-Jeanne zelf gemaakt worden? Die is van opleiding immers naaister.

... Marcel na vele jaren de leiding over de revuebar doorgegeven heeft aan Jeannine en Theo. En dat zij dat met veel plezier en vlotheid doen? Iedereen werkt graag met hen.

... na de laatste voorstelling er wel eens een traantje vloeit? Dat is natuurlijk heel normaal, want iedereen kijkt elk jaar uit naar DE REVUE en is heel enthousiast!

... er twee verschillende revues per jaar gespeeld worden? In november en in maart. (Ook met Lewie, Marie-Jeanne, Mirjam, Filip en Guy en twee andere acteurs.) Meer info? Spreek Mirjam aan of revuegroep.hmhl@telenet.be of 0497 85 11 74

... Georges regelmatig sketches schreef voor het VTM-programma ‘Twee Straten Verder’? Daarom waren de Revueleden ook regelmatig figurant hierin.